Hogyan működik a www.okosgazdak.hu?

Legyen szó gép-értékesítésről vagy vásárlásról, a gépkereskedelem piacán egyre nehezebb eligazodni. A www.okosgazdak.hu weboldalt azzal a céllal készítettük, hogy partnereink hirdetéseit minél nagyobb hatékonysággal juttassuk el az érdeklődő gazdák számára.

Ajánlatkérés

Partnereink profizmusának és oldalunk egyszerű működésének köszönhetően, felhasználóink egy kattintással kérhetnek ajánlatot az általuk kiválasztott gépre. Az ajánlatkérés automatikusan továbbításra kerül partnereink felé, akik elkészítik és felkeresik a megfelelő ajánlattal.

Ajánlatkérés lehetséges módjai

A megkeresést kérheted e-mail-es és telefonos, avagy egyszerre mindkét módon. Az ajánlatkérést az adott gép termékoldalán megtalálható kapcsolatfelvétel modulnál a küldés gombra kattintva jelezheted Partnerünk számára. Ha szorít az idő és gyorsan szeretnél tájékozódni, a termékoldalon található azonnali hívás gombra kattintva, direkt módon is kapcsolatba léphetsz a partnerrel.

Elküldött ajánlatkérések kezelése

Az elküldött ajánlatkéréseket a "Profilom/Ajánlatkéréseim" menüpont alatt találod.

Elakadt ajánlatkérési folyamat

Ha az ajánlatkérés sikeres volt, azonban 7 napon belül nem kaptál megkeresést Partnerünktől, az ”Ajánlatkéréseim” menüpont alján található problémabejelentő modul használatával, könnyedén jelezheted számunkra a kellemetlenséget. Másold be a hirdetés sorszámát, majd kattints az elküldés gombra, így azonnal látjuk, hogy melyik hirdetéssel akadt gond, és utána járunk hol akadhatott el a folyamat.

Kedvenc gépek

Kinéztél egy gépet, de még nem vagy biztos a dologban? Ha megtetszett egy gép, a sárga csillag megnyomásával tedd a kedvencek közé, hogy bármikor könnyedén megtalálhasd.

Kedvenc gépek kezelése

A kedvenc gépeidet a "Profilom/Kedvenc gépeim" menüpont alatt találod.